Vágólapra másolva!
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kizárta annak a lehetőségét, hogy a nyári világbajnokság után átvegye a Juventus csapatának irányítását.

"Nem tudom, mit csinálok majd a vb-t követően, de az is biztos, hogy nem térek vissza a torinói együtteshez, sem edzőként, sem sportigazgatóként" - jelentette ki a Juventusszal korábban Bajnokok Ligáját, illetve több bajnoki címet is begyűjtő, vb-győztes szakember.

Lippi visszatérésének lehetőségéről azért kezdtek el cikkezni az olasz lapok, mert a csapat nagyon gyengén szerepel Ciro Ferrara irányításával, legutóbbi öt mérkőzéséből négyet elveszített, és a BL-ből is kiesett.

Ferrarát a rossz eredmények és a nagyon gyenge játék ellenére sem menesztették egyelőre a klubvezetők, akik hétfőn órákon át tárgyaltak a kialakult helyzetről. A Juventus hivatalosan egyelőre nem hozta nyilvánosságra a megbeszélésen született határozatokat, ám helyi médiaértesülések szerint úgy döntöttek, a vezetőedzőt nem mozdítják el, az együttestől 2007-ben távozott Roberto Bettegát viszont kinevezik újra sportigazgatónak.