Vágólapra másolva!
Uli Hoeness szerint a Bayern München labdarúgócsapata nagyon megérzi Franck Ribéry és Arjen Robben hiányát, ugyanakkor a klubmenedzser ígéri, visszatérésük után karácsonyig az élre áll az alakulat a német bajnokságban.

"Nem tartozom azok közé, akik a sérültektől várják a javulást, de Franck Ribéry és Arjen Robben nélkül a Bayern München nem ugyanaz a csapat" - jelentette ki a bajor klub elöljárója a keddi, Girondins Bordeaux elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

"Amint ismét stabilan bevethető lesz a francia és a holland játékos, gyorsan változik majd a helyzet, s a bajnokságban hamar felkapaszkodunk az első helyre" - tette hozzá.

A bajor alakulat 11 forduló után a hatodik helyen áll a hazai pontvadászatban. A BL-ben szűk két hete 2-1-re kikapott a francia csapat otthonában, ezzel a harmadik helyen áll az A csoportban, a Bordeaux és a Juventus mögött.

Ribéry térdsérülés miatt egyelőre pihen, Robben pedig, akinek megműtötték a térdét, már kapott ugyan szerepet, de még nem lehet rá rendszeresen, illetve kilencven percen át számítani.