Vágólapra másolva!
Szombaton helyezték örök nyugalomra Takács Lajost, a Videoton egykori játékosát. Jelenlegi csapata, a Martonvásár saját halottjának tekinti a tragikus hirtelenséggel elhunyt sportolót, a Videoton FC gyűjtést rendez gyermekei számára.

Szabadbattyánban, a római katolikus temetőben helyezték örök nyugalomra Takács Lajost, a temetés 13 órakor kezdődött - írta a Független Hírügynökség Kápolnai Csabára, a Martonvásári Sport Klub elnökére hivatkozva.

Takács Lajos 7-es számú mezét visszavonultatja a csapat, és emlékére téli teremtornát rendez. A Videoton FC a Videoton-Győr bajnoki mérkőzés, valamint a Videoton-Újpest Magyar Kupa-találkozó jegybevételének 20 százalékát felajánlja a tragikus hirtelenséggel elhunyt sportoló három gyermekének, és a meccseken pénzgyűjtő urnákat is kihelyez.

Takács Lajos múlt vasárnap, a Pálhalma elleni mérkőzés utolsó tíz percére állt be a játszani. A meccs lefújása után az öltözőben lett rosszul, hiába próbálták életben tartani, már a mentők sem tudtak segíteni rajta.

A 38 éves sportoló 2004 óta focizott kisebb kihagyásokkal a Martonvásár csapatánál, korábban a Videotonban játszott. Halálának oka a boncolás szerint szívkoszorúér-elzáródás volt.