Vágólapra másolva!
A hőemelkedése miatt pihenő Gosztonyi Andráson kívül az olaszok elleni U21-es labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő olimpiai válogatott valamennyi tagja részt vett a szerda délutáni sajtónyilvános edzésen Telkiben.

A hazai szövetség beszámolója szerint a szakmai stáb tagjai délelőtt az 1-1-re végződött Bosznia-Hercegovina - Olaszország mérkőzést elemezték a játékosok számára, a találkozóval kapcsolatban Egervári Sándor szövetségi edző elmondta: az olasz gárda Európa egyik legjobbja ebben a korosztályban is, ám a boszniai meccsen a futball azon törvénye igazolódott be, amely szerint nem mindig nyer a több helyzetet kidolgozó gárda.

Ezt követte délután nagy szélben, kellemetlen esőben a mintegy hetvenperces tréning. A magyar csapat a pénteken 16 órakor kezdődő győri mérkőzés előtt a csoport második helyén áll, két ponttal megelőzve a harmadik, s ugyancsak negyedik selejtezőjére készülő olasz együttest. Egervári Sándor csütörtökön a tervek szerint két edzést tart, a péntek délelőtti programban taktikai értekezlet szerepel, majd az ebéd után indul a csapat Győrbe.

Szerda délután megérkezett, majd elfoglalta győri szálláshelyét az olasz együttes.

A csoport állása: 1. Wales 13 pont/5 mérkőzés, 2. Magyarország 6/3, 3. Olaszország 4/3 (4-1), 4. Luxemburg 4/6 (2-11), 5. Bosznia-Hercegovina 1/3