Vágólapra másolva!
A világ legnépszerűbb videomegosztóján az elmúlt napok legnézettebb videói között megtalálható a félbeszakadt FTC-Diósgyőr mérkőzésen készült képanyag is, amelyet két nap alatt több mint 40 ezren néztek meg.

A majd kilencperces videót ferencvárosi drukkerek készítették, így az alkalmi operatőr is elsősorban a zöld-fehér fanatikusokra koncetrál.

Látható, amint az ultrák angolul üzennek a vezetőknek, majd beszólnak Kedves Ferencnek, a klubot támogató Orangeways tulajdonosának, és nem maradhatnak el a diósgyőrieket gyalázó rigmusok sem.

A szombati meccsről, amely 3-1-es diósgyőri vezetésnél a 64. percben szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt, három videó is készült, a másik két rész nézettsége is 20 ezer fölött jár.

A második rész a rohamrendőrök bevonulásával kezdődik, majd végigkövethetjük, ahogy a 16-os szektorban lévő drukkerek pirotechnikai eszközöket hajigálnak a pályára, kiváltva ezzel a meccs félbeszakítását.

A harmadik pedig a meccs után az utcán történtekre fókuszál, amikor a rendőrök igyekeztek helyreállítani a rendet a stadion körül.