Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál világsztárja nem lép pályára együttese jövő keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén az olasz AC Milan otthonában.

Ezt a fővárosi klub hivatalos honlapján jelentette be szerda este, hozzátéve, Ronaldo bokasérülése nem javult olyan mértékben, hogy ott lehessen a milánói összecsapáson.

A Real-közlés előtt esett át a portugál légiós az újabb orvosi ellenőrzésen, és akkor derült ki, hogy még további időre van szüksége a tökéletes felépüléshez. A diagnózis értelemszerűen azt is jelenti, hogy Ronaldo a Getafe elleni, most szombati spanyol bajnokin sem szerepelhet.

Sztárjátékosa nélkül három mérkőzését is elveszítette a spanyol királyi gárda, így a legutóbbi, spanyol Király-kupa-meccsét is kedd este, a harmadosztályú Alcorcón otthonában, ahol igen súlyos, 4-0-ás vereséget szenvedett.

Ronaldo még a múlt hónap végén sérült meg a francia Olympique Marseille elleni BL-mérkőzésen, majd az október 10-i, portugál-magyar világbajnoki selejtezőn megpróbálkozott ugyan a játékkal, de alig húsz perc után cserét kért.