Vágólapra másolva!
Hamarosan az argentin Racing Club vezetőedzője lehet Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A volt aranylabdás éves 21 felesége azonban még közbeszólhat.

A hétszeres bajnokcsapat - amely 1966 óta csak egy trófeát nyert - jelenleg sereghajtó a bajnokságban az eddigi 10 meccsen szerzett 5 pontjával. Rodolfo Molina klubelnök szombaton jelentette be, hogy a 48 éves német szakemberé a kispad, Matthäus viszont cáfolta az értesülést: "A szerződés 80 százalékban kész, de még dolgozunk rajta. Először beszélnem kell a feleségemmel."

A 21 éves Liliana állítólag csak akkor adja áldását a költözésre, ha Dél-Amerikában is folytatni tudja modellkarrierjét.

A játékosként világbajnok Matthäus 2004 februárjától 2005 decemberéig volt a magyar válogatott szakvezetője, majd a brazil Atletico Paranaenséhez szerződött. A következő állomás - 2006 és 2007 között - az osztrák Red Bull Salzburg volt, amellyel bajnokságot nyert. Legutóbb az izraeli Maccabi Netanyánál tevékenykedett. Idén júniusban szóban már megegyezett az FC Fehérvárral, de végül nem jutottak egyezségre.