Élő:
Vágólapra másolva!
Felépült sérüléséből, s a Montenegró elleni vb-selejtezőn már pályára is lépett Damien Duff, a Fulham labdarúgócsapatának ír középpályása, aki már a Hull City elleni bajnokira készül. Helyén eddig Gera Zoltán játszott, aki nem adja fel a harcot, szeretne megragadni a kezdőcsapatban.

Az elmúlt hetekben két gólt is szerzett a Fulham csapatában Gera Zoltán, aki a Manchester City elleni Ligakupa-mérkőzést követően október 4-én a West Ham elleni bajnokin is eredményes volt.

Kérdés viszont, marad-e a Fulham kezdőcsapatában, felépült ugyanis sérüléséből Damien Duff, aki szeptemberben az Aston Villa ellen dőlt ki. Az ír középpályás szerdán a Montenegró elleni világbajnoki selejtezőn már pályára lépett, így csak Roy Hodgson edzőn múlik, kettejük közül kire számít a hétfői, Hull City elleni bajnokin.

"Tavaly nem játszottam jól, tudom, sokkal jobb teljesítményre is képes vagyok. Remélem, ezt a legutóbbi három mérkőzésen be is bizonyítottam" - nyilatkozta Gera a London Informernek. "Keményen dolgoztam, vártam a lehetőségre, most sokkal magabiztosabbnak, fittebbnek érzem magam, mint tavaly, vagy a szezon korábbi időszakában. Remélem, megtaláltam a helyemet a csapatban, állandósítani tudom formámat."