Vágólapra másolva!
A Juventus 2-0-ra nyert a Lazio vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, így továbbra is százszázalékos. Az AC Milan gól nélküli döntetlent játszott Livornóban.

A forduló előtt mindkét csapat százszázalékos volt, és a 72. percig úgy tűnt, hogy veretlenségét megőrizheti a két csapat, ám ekkor a Barcelonától kölcsönkapott hátvéd, Martin Caceres 14 méterről a kapu jobb oldalába bombázott. A lefújás előtt David Trezeguet négy méterről szerzett góljával bebiztosított a Juve-diadalt.

Caceres bevágta:


Serie A, 3. forduló:

SS Lazio - Juventus 0-2 (0-0)
Róma, Stadio Olimpico, 60 ezer néző
v.: Andrea Gervasoni
Lazio: Muslera - Lichtsteiner, Siviglia, Diakite, Kolarov - Dabo (S. Inzaghi, 77.), Matuzalem, Baronio, Mauri - Foggia (Eliseu, 80.), Cruz.
Juventus: Buffon - Caceres, Chiellini, Legrottaglie, Grosso (Molinaro, 87.) - Camoranesi (Tiago, 69.), Melo, Diego (Giovinco, 45.), Marchisio - Trezeguet, Amauri.
gól: Caceres (72.), Trezeguet (94.)

Livorno - AC Milan 0-0

vasárnap:
Atalanta - Sampdoria 15 ó
Bologna - Chievo 15
Fiorentina - Cagliari 15
Internazionale - Parma 15
Palermo - Bari 15
Siena - AS Roma 15
Udinese - Catania 15
Genoa - Napoli 20.45

A tabellát a 9 pontos Juventus vezeti, az egy meccsel kevesebb játszott csapatok közül már csak a Genoának és a Sampdoriának van hat pontja. A Lazio veresége ellenére - szintén hat ponttal - a negyedik, a Milan négy ponttal a nyolcadik.