Vágólapra másolva!
Elfogyott az a hatszáz jegy is a Debrecen és a Lyon Bajnokok Ligája-mérkőzésére, amelyet a magyar klub pénteken kezdett el árusítani, így telt ház lesz kedd este a Puskás Ferenc-stadionban. A Lyon 13 órakor érkezett meg Budapestre, a Ferihegyi repülőtérről azonnal a Hotel Andrássyba szállították a francia csapatot, amelyet aláírásgyűjtők hada várt a szálloda előtt.

A legnépszerűbbek nem a mostani futballisták, hanem az egykori válogatott csatár, Bernard Lacombe és az 1984-ben Európa-bajnok francia válogatott kapusa, Joël Bats voltak. Előbbi menedzserként, utóbbi kapusedzőként dolgozik a klubnál.

A DVSC-TEVA csapatához érkezett információk szerint mindössze kétszáz francia drukker buzdítja majd a helyszínen kedvenceit, így az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) engedélyt adott a klubnak, hogy a vendégszektor melletti biztonsági zóna egy részét megnyissa a hazai szurkolók számára. Az így értékesíthető hatszáz jegy két nap alatt elkelt, a bérletek és a többi helyre szóló belépő pedig már hetekkel korábban.