Vágólapra másolva!
A 94. percben, kezezésért megítélt 11-esből szerzett góllal nyert a Diósgyőr a címvédő vendég Debrecen ellen a labdarúgó Soproni Liga 1. fordulójának szombati mérkőzésén.

Soproni Liga, 1. forduló:
Diósgyőri VTK - DVSC-TEVA 1-0 (0-0)
Miskolc, 3000 néző
v.: Bognár
DVTK: Köteles - Lakatos, Milicic, Kállai, Horváth G. - Lipusz, Takács P., Búrány, Gohér (Viskovic, 88.) - Balajti (Szabó V., 67.), Lippai
DVSC: Pantic - Nagy Z., Komlósi, Fodor, Mohl - Katona, Czvitkovics, Czanik, Rezes (Vinicius, a szünetben) - Coulibaly (Dombi, 65.), Dudu (Szilágyi, 58.)
gól: Lippai (94.- 11-esből)
kiállítva: Szilágyi (92.)
sárga lap: Horváth G. (78.), Lippai (81.), illetve Mohl (70.)

Az első 20 percben pörgős, jó iramú mérkőzést láthattak a nézők. Ezt követően azonban leült a találkozó, a kapuk szinte egyáltalán nem kerültek veszélybe, mindkét csapat támadójátéka erősen akadozott.

Az 50. perc után a diósgyőri ultrák néhány Romániát becsmérlő rigmussal "szórakoztatták" magukat.

A második félidőben sem emelkedett a játék színvonala az átlagos fölé, igaz, a hazaiaknak ezúttal is volt egy jó húsz percük, de ekkor sem tudtak helyzetet kialakítani.

Amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, Szilágyi a gólvonal elől kézzel tisztázott. A közelben álló játékvezető 11-est ítélt, amelyet Lippai vágott a jobb alsó sarokba. Így vereséggel nyitotta a bajnoki szezont a címvédő Debrecen.