Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelonával kapcsolatban folyamatosan tartják magukat azok a híresztelések, hogy csatárt szeretne igazolni - aminek oka az, hogy Samuel Eto'o még mindig nem hosszabbította meg szerződését, és könnyen lehet, hogy elhagyja a csapatot. A Barca állítólag érdeklődött az Internazionale svéd csillaga, Zlatan Ibrahimovic iránt is, de első számú kiszemeltje a Valencia játékosa, David Villa, akit persze a Real Madrid is szeretne megszerezni.

A barcelonaiak legutóbbi ajánlatuk szerint 40 millió euró mellett kölcsönadták volna a Valenciának az uruguayi hátvédet, Martín Cácerest, illetve a fiatal brazil Keirrisont, akit a napokban szeretnének leigazolni a Palmeirastól. A Turia-partiak azonban erre is nemet mondtak...

A katalán napilap, a Sport szerint azonban a Barca még mindig nem tett le Villáról, és egy utolsó ajánlattal jelentkezett a Valenciánál - amely azonban már nem csak a csatárról, hanem a valenciaiak fiatal balszélsőjéről, Juan Matáról is szól.

A katalánok kettejükért összesen 55 millió eurót fizetnének, és ezen kívül az üzletbe három további játékost is belevennének: Cácerest végleg odaadnák, Keirrisont, illetve az előző szezont kölcsönben a Bayer Leverkusennél töltő Henriquét pedig kölcsönadnák a Valenciának.

Úgy hírlik, ez a Barcelona utolsó ajánlata, és ha a Valencia ezt is elutasítja, akkor a katalánok az Atlético Madrid csatárára, Diego Forlánra összpontosítanak.

További átigazolási hírek:
A Fiorentina Emmanuel Ebouét szeretné megkapni a pénzen kívül az Arsenaltól Felipe Melóért cserébe. A Tottenham Hotspur az Athletic Bilbao csatárával, Fernando Llorentével erősítene.

A Lorient jobbhátvédje, Christophe Jallet a Paris Saint-Germainbe szerződött. A Twente holland szélsője, Eljero Elia a Hamburgba tart.

A Deportivo a Real Madrid játékosával, Miguel Torresszal pótolná a Barcelonába tartó balhátvédet, Filipe Luist. A Hull City kiszemeltje a Fulham csatára, Bobby Zamora.

A Liverpool érdeklődik az Internazionale argentin középpályása, Estebán Cambiasso iránt. A Lecce védőjét, Andrea Espositót a Genoa szeretné megszerezni.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről