Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az olasz válogatott a vártnál nehezebben győzte le az Egyesült Államokat a Konföderációs Kupán, és a 3-1-es siker elsősorban Giuseppe Rossinak köszönhető. A csatár a második félidőben csereként állt be, nem sokkal később egyenlített, majd a hajrában ő biztosította be a három pontot az olaszoknak egy újabb góllal. Ennek köszönhetően a fiatal csatár persze rögtön az olasz sportsajtó egyik kedvencévé vált, és a lapok máris azt találgatják, hogy mikor tér vissza a Serie A-ba - jelenleg ugyanis a spanyol Villarrealban játszik.

Az olasz újságírók persze máris megtalálták a megoldást, amely szerint Rossi a Juventusban köthet ki, mégpedig David Trezeguet-ért cserébe. A Tuttosport értesülései szerint a Villarreal máris felvette a kapcsolatot Trezeguet-vel, aki távozni szeretne a torinóiaktól, a spanyol bajnokság pedig ideális lehet a számára, hiszen Argentínában nőtt fel, vagyis a nyelvtudással nem lenne problémája.

A lap úgy tudja, hogy a Villarreal évi 2,5 millió fontos szerződést ajánlana Trezeguet-nek, a Juventus pedig a francia csatár mellett további 15 millió eurót fizetne Rossiért, aki állítólag szívesen visszatérne a Serie A-ba.

További átigazolási hírek
Az Everton francia csatárát, Louis Sahát a török Besiktas szemelte ki. A Manchester City ír védőjét, Richard Dunne-t a Sunderland vinné. A VfB Stuttgart a Tottenham Hotspur orosz csatára, Roman Pavljucsenko iránt érdeklődik. A Chelsea ukrán csatárát, Andrij Sevcsenkót az AS Monaco csábítja. A Fulham megszerezte a Birmingham City ír jobbhátvédjét, Stephen Kellyt. A Bundesliga újonca, a Mainz leigazolta a spanyol Getafe német középpályását, Eugen Polanskit. A Borussia Dortmund szerződtette az Energie Cottbus bolgár támadóját, Dimitar Rangelovot. Az Arsenal érdeklődik a Stuttgart középpályása, Thomas Hitzlsperger iránt, aki korábban már futballozott Angliában.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről