Vágólapra másolva!
A Werder Bremen ebben a szezonban messze elmarad a várakozástól, hiszen csak a középmezőny tagja a Bundesligában, és az a veszély fenyegeti, hogy a következő idényben nem léphet ki a nemzetközi porondra. Mindez egyben azt jelentheti, hogy a nyáron az egyesület több sztárjátékosától is kénytelen lesz megválni: a brazil játékmester, Diego eladását a Juventusnak több újság is már kész tényként kezeli, és a csatársor is jelentősen átalakulhat.

Ebben a csapatrészben Markus Rosenberg és Hugo Almeida sem tud egyenletesen jó teljesítményt nyújtani, a Chelsea-től kölcsönkapott perui Claudio Pizarro pedig hiába ontja a gólokat, korántsem biztos, hogy végleg meg tudják venni a londoniaktól.

Így aztán nem meglepő, hogy a brémaiak egy új csatár megvételén gondolkoznak, és a hírek szerint a Bundesligán belülről szeretnének erősíteni: kiszemeltjük a Schalke 04 csatára, Kevin Kuranyi.

A gelsenkircheni egyesület sem úgy szerepel ebben a szezonban, ahogyan a szurkolói elvárnák, és Kuranyi is kiesett a drukkerek kegyeiből. A csatár szerződése 2010-ben jár le a Királykékeknél, és a hírek szerint nem szeretne hosszabbítani, ami azt jelenti, hogy a klubnak nyáron kell eladnia, ha pénzt akar kapni érte.

Kuranyit korábban nevelőegyesületével, a VfB Stuttgarttal is kapcsolatba hozták, de azt sem lehet kizárni, hogy a Premier League-be szerződik - most pedig a Werder is bejelentkezett érte.

További átigazolási hírek:
A Villarreal érdeklődik a Fulham csatára, Bobby Zamora iránt. A West Ham United két fiatal játékosa, Mark Noble és James Tomkins 2013-ig meghosszabbította szerződését. A VfB Stuttgart a Girondins Bordeaux támadóját, Maruan Csamakot figyeli. A Real Madrid argentin csatára, Gonzalo Higuaín hamarosan meghosszabbíthatja szerződését. A Juventust az Atlético Madrid cseh védőjével, Tomás Ujfalusival hozták kapcsolatba.

www.global-soccer.eu