Vágólapra másolva!
A Vasas maximum 99, klubhoz kötődő személyből és cégből álló tulajdonosi programot indít, melynek célja a labdarúgócsapat 99 százalékos tulajdonrészének értékesítése, s ezáltal az együttes hosszú távú stabil működésének biztosítása.

A közlemény szerint a program révén Vasas-kötődésű szimpatizánsok (személyek vagy cégek) egy és tíz százalék közötti tulajdonosok lehetnek. Az egyszázalékos tulajdonrész megszerzésének feltétele egyszeri 1,5 millió forint befizetése, továbbá éves nettó 2 millió forint működési hozzájárulás biztosítása, mely akár négy részletben is teljesíthető.

Cserébe az új tulajdonos döntési kompetenciát kap a taggyűléseken, hozzájut két személyre szóló VIP-belépőhöz, mely a klub összes csapatsportágára érvényes, illetve az egyesület reklámfelületet is biztosít számára az Illovszky Stadionban és az együttes honlapján.

A Vasas emellett szurkolói támogatói programot is indít, mellyel a drukkerek tetszőleges összeggel, de minimum 5000 forinttal támogathatják a klubot. Aki április 30-ig legalább 20 ezer forintot fizet be, az kombinált bérletet kap ajándékba, továbbá a szezon végén részt vesz azon a sorsoláson, melyen Illovszky Rudolf hagyatékából juthat értékes ajándékokhoz.

A május után befizetett 20 ezer forintért éves labdarúgóbérletet kapnak a szurkolók, míg 40 ezer forint felett kombinált bérlet jár.