Vágólapra másolva!
Az újpesti Rajczi Péter nyerte azt a hétfői versenyt, amelyet a Nike sportszergyártó cég szervezett két nappal a máltaiak elleni világbajnoki selejtező előtt, s amelyen korábbi és jelenlegi válogatott labdarúgók döntötték el egymás között, hogy jelenleg ki a leggyorsabb magyar támadó.

A Budapest Honvéd sporttelepén Rajczi mellett Halmosi Péter (Hull City), Hercegfalvi Zoltán (Budapest Honvéd), Orosz Péter (Vasas), Priskin Tamás (Watford) és Waltner Róbert (ZTE FC) mérte össze tudását labdavezetésben. Rajczi a döntőben hajszállal végzett Halmosi és Orosz előtt.

Az eseményre elkísérte társait Rudolf Gergely, a Debrecen játékosa is, aki szombaton végigjátszotta az albánok ellen 1-0-ra megnyert vb-selejtezőt. "Nagyon fontos győzelmet arattunk Albániában. Szeretnénk, ha minél többen lennének szerdán a Puskás Ferenc Stadionban. Ki akarjuk szolgálni a közönséget, jó lenne, ha ezúttal gólt is lőnék" - mondta Rudolf.

Priskin szerint az albánok elleni, szombati összecsapáson csak a három pont megszerzése lehetett a fő cél, s ugyanezt várja a csapattól szerdán is. "Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen az európai futballban már nincsenek könnyű ellenfelek. Ettől függetlenül be kell gyűjtenünk a három pontot, ha ez sikerül, nagyszerű helyzetből várhatjuk a szeptemberi folytatást."