Vágólapra másolva!
Egy iPodnak is köszönheti a Manchester United, hogy vasárnap megnyerte az angol labdarúgó Ligakupa Wembley Stadionbeli döntőjét a Tottenham Hotspur ellen.

A The Daily Telegraph című lap internetes kiadása hétfőn arról számolt be, hogy Ben Foster, a United fiatal kapusa a meccs után elárulta: néhány pillanattal a büntetőrúgások megkezdése előtt Eric Steele kapusedző egy kis méretű médialejátszón a Spurs-játékosok korábbi 11-eseit mutatta neki. A felvételek között volt egy olyan is, amelyen Jamie O'Hara szerepelt, s ő végül nem is tudott túljárni Foster eszén.

"Azt mondták, csak álljak oda, legyek erős és valószínűleg ismét arra az oldalra rúgja majd. Igazuk lett, balra ment" - mondta a kapus.

Forrás: MTI

A gól nélkül zárult 120 perc után a tavalyi győztes Tottenham egy másik büntetőt is elhibázott, így a Manchester 4-1-re megnyerte az idegek harcát, s ezzel története során harmadszor (1992, 2006, 2009) elhódította a trófeát.

Sir Alex Ferguson, a manchesteriek vezetőedzője egyébként a mérkőzés után azt mondta, hogy a 25 éves Fosteré a jövő mind klub-, mind válogatott szinten és amikor eljön az ideje, ő váltja majd Van der Sart, illetve David Jamest.