Vágólapra másolva!
A szombati, Albánia elleni vb-selejtező színhelyén tartotta utolsó edzését pénteken kora este Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Az egyórás tréning végén Koeman sajtótájékoztatót tartott, amelyen ugyanazt hangsúlyozta, amit egész héten mondott: a vendéglátók két, svédek és portugálok elleni 0-0-ja tiszteletet parancsoló.

"Mások az albánok otthon és mások idegenben. Nem győzöm elégszer hangoztatni, hogy mindkét csapat számára milyen fontos ez a meccs. Azért azt ne feledje senki, hogy eddig csak mi tudtunk gólt lőni Albánia legjobbjainak" - mondta a kapitány. Már az edzésen is sok magyar szurkoló volt ott - akadt, aki 18 órás autóút után érkezett az albán fővárosba -, szombatra még többet várnak, s valószínűleg legalább félezer segítője lesz a tribünről Geráéknak.

A szombaton 20:30-kor kezdődő összecsapáson holland játékvezetők dirigálnak majd, ami azért érdekes, mert mindkét csapatot holland tréner irányítja (az albánok kapitánya Arie Haan). A mérkőzés vezetőbírója Bjorn Kuipers, a két asszisztens Patrick Gerritsen és Wilco Lobbert, a negyedik játékvezető pedig Bas Nijhuis lesz.