Vágólapra másolva!
Az Internazionale játékoskeretében rengeteg kiváló támadó van, Adriano, Julio Cruz, Hernán Crespo és Zlatan Ibrahimovic közül azonban csak a bosnyák származású svédről mondható el, hogy képes egyenletesen jó teljesítményt nyújtani, azaz nem túlzás kijelenteni, hogy az Inter támadójátéka elsősorban az ő formájától függ. Az együttes mestere, José Mourinho természetesen szeretne ezen változtatni, állítólag az Atlético Madridban játszó Sergio Agüero leigazolásában látja a megoldást.

Az argentin támadó csapata nem remekel mostanában a spanyol bajnokságban, és ha az Atlético nem harcolja ki a BL-szereplést az idény végén, az könnyen ahhoz vezethet, hogy a csapat legjobbjai elhagyják a gárdát. Agüero édesapja, aki egyben az ügynöke is, a minap egy argentin újságnak nyilatkozva kijelentette, hogy nem lehet kizárni fia nyári klubcseréjét. Az Interen kívül persze más csapatok is érdeklődnek a Kun becenevű focista iránt (többek között a Real

Madrid neve is felmerült), a milánóiak viszont abból a szempontból előnyben lehetnek, hogy két, az Atlético által kiszemelt labdarúgót is fel tudnak ajánlani cserébe. Nicolás Burdisso és Luis Jiménez is érdekli a madridiakat, ami megkönnyítheti a tervezett erősítést Mourinho számára.

További átigazolási hírek
A Newcastle United szeretné elcsábítani a Sunderland középpályását, Kieron Richardsont. A Portsmouth játékosa, Sean Davis a Bolton Wanderersbe tart. Az Arsenal elefántcsontparti focistáját, Emmanuel Ebouét az Internazionale szemelte ki. Angol lapértesülések szerint a Liverpool dán középhátvédje, Daniel Agger új szerződést írt alá a Vörösöknél.

www.infosport-focivilag.hu