Vágólapra másolva!
Szurkolói megbocsátást remél Ricardo Fuller, az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Stoke City jamaicai válogatott futballistája, aki még vasárnap, a West Ham United elleni bajnoki mérkőzésen pofon vágta saját csapatkapitányát.

A támadó a Sky Sports News televíziós csatornán fordult a drukkerekhez, egyúttal igyekezett rávilágítani tettének indítékára, mondván: Andy Griffin provokálta őt.

"Szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól, mert cselekedetem a csapat három pontjába került - utalt arra a futballista, hogy a Stoke City 2-1-re elvesztette a mérkőzést, amelyen őt az 53. percben kiállították.

"Szóltam neki, hogy rúgja már a labdát, ő pedig nagyon tiszteletlenül és udvariatlanul válaszolt. Rosszul reagált, de persze, amit én tettem, az még rosszabb volt" - fűzte hozzá Fuller, aki hat góljával jelenleg a Stoke City legeredményesebb játékosa.

A szerencsétlen eset után a futballista úgy nyilatkozott, nem tudja, mi fog történni vele. Lehetséges lépésként megemlítette, hogy a klub akár el is adhatja őt, később azonban Peter Coates elnök kijelentette, hogy Fuller marad.