Vágólapra másolva!
Olyan keményen életében még sehol sem edzett David Beckham, mint most az AC Milanban. A világszerte leghíresebb angol labdarúgónak számító játékos erről azt követően beszélt, hogy bemutatkozott az olasz élcsapatnál, ahová jelenlegi klubja, a Los Angeles Galaxy engedélyével szerződött március elejéig, amikor is vissza kell térnie Amerikába.

"Nyugodtan megvallhatom, hogy pályafutásom eddigi évei alatt egyik csapatomnál, sem a Real Madridnál, sem előtte a Manchester Unitednél nem dolgoztattak meg annyira, mint az itáliai klubnál" - értékelte első olaszországi napjait Beckham, aki kedden, Dubajban debütált az AC Milan futballistájaként a Hamburg elleni előkészületi meccsen, amelyet az 1-1-es döntetlent követő büntetőpárbajban nyert meg a milánói együttes. "Ez nekem nagyon jól jön, mert hiszem, hogy az elvégzett munka mindig meghozza gyümölcsét."

"Elégedett vagyok a bemutatkozásommal, azzal együtt is, hogy az előző nap kisebb izomsérülést szenvedtem" - tette hozzá a futballista, aki vasárnap várhatóan lehetőséget kap Carlo Ancelotti vezetőedzőtől az AC Milanban az AS Roma elleni olasz bajnoki rangadón is, bár valószínűleg csak csereként jut szóhoz.

Ancelotti maga is dicsérte Beckhamet: "Nagyon jó benyomást tett rám, dinamikus és intelligens játékos" - nyilatkozta róla a milánióak mestere.