Vágólapra másolva!
A keddi szünnapon Prágában turistáskodtak U19-es labdarúgóink, akik a hétfői bolgárverés után a "nagy Eb" döntőseivel, Spanyolországgal és Németországgal meccselnek a korosztályos kontinensbajnokságon. Tekintse meg helyszíni videoriportunkat!

Kedd délután Prága várkerületében tettek üdítő sétát a csehországi Európa-bajnokságon szereplő U19-es magyar válogatott játékosai.

Sisa Tibor tanítványai mintegy másfél órát töltöttek a turistákkal zsúfolásig megtelt belvárosban, hogy megismerkedjenek a cseh főváros legnevezetesebb történelmi látványosságaival.

A szövetségi kapitány szerint nagyon sokat kivett a játékosokból a nehéz talaj, s úgy véli, a városnézés csak jót tehet a csapat tagjainak, mert "egy ilyen gyönyörű várost lélekemelő dolog körbejárni".

Tekintse meg prágai videoriportunkat!


Szabó László egyetért mesterével, s úgy véli, kell a kikapcsolódás, a spanyolok elleni meccsről pedig azt mondta: "Lesz keresnivalónk ellenük!"

Városnézés közben senki sem panaszkodott sérülésre, bármilyen fájdalomra, azaz a csütörtöki, Spanyolország elleni mérkőzésen minden bizonnyal valamennyi játékos bevethető lesz.

Az MLSZ honlapja szerint a csapat szerdai programjában délelőtt egy, az UEFA által szervezett doppingellenes megbeszélés szerepel, délután pedig a másnapi találkozó időpontjában, 18 órakor vezényel edzést a szövetségi edző.

A németekkel vasárnap 20 órakor meccselnek a mieink, a két találkozót az Eurosport, illetve az Eurosport 2 élőben közvetíti.