Vágólapra másolva!
Egy, a Manchester United által megbízott kísérő ügyel arra, hogy a bokaműtéte után Los Angelesben lábadozó Cristiano Ronaldo ne mondjon igent az alkohol csábítására.

Azokra a pletykákra, melyek szerint a 23 éves portugál labdarúgó buliról bulira jár és vodkát vedel Kaliforniában, Sir Alex Ferguson vezetőedző meglepetten reagált.

"Ott van vele az egyik barátom és amikor olvastam az újságban az állítólagos kilengésekről szóló híreket, azonnal felhívtam. Azt mondta: főnök, egy szó sem igaz az egészből! Egyébként Ronaldo nem iszik, ezt mindannyian tudjuk. A többi is csak pletyka" - mondta a skót mester.

A klasszis támadót július 7-én műtötték meg, hogy mikor térhet vissza a pályára, még kérdéses.

A Ronaldónak "udvarló" Real Madrid mindeközben 40 helyett immáron 44 és fél millió eurós ajánlatot kapott a Chelsea-től Robinhóért.

A tehetős - az orosz milliárdos Roman Abramovics tulajdonolta - londoni futballklub új ajánlatáról vasárnap írt a madridi Marca az angol The Telegraphra hivatkozva, amely szerint a friss indítvánnyal ezen a héten áll elő a Chelsea.

Robinho korábban úgy nyilatkozott, szívesen folytatná a szigetországban pályafutását, ám amióta bizonytalanná vált, hogy a Real Madrid meg tudja-e szerezni a Manchester United sztárját, Cristiano Ronaldót, a spanyol királyi klub "ragaszkodóbbá" vált villámléptű, ragyogóan cselező dél-amerikai légiósához.

Legutóbb már egyenesen olyan kulcsjátékosának minősítette a madridi klub Robinhót, akitől nem óhajt megválni, és a német vezetőedző, Bernd Schuster is azt mondta, hogy feltétlenül számol vele az új szezonban is.