Vágólapra másolva!
Hétfőn megkezdte felkészülését a 2008-2009-es idényre a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A frissen élvonalba jutott együttes edzőmérkőzései közül különösen izgalmas lehet a július 22-i, amikor is a klub a hírek szerint vendégül látná az Ausztriában edzőtáborozó Arsenalt.

A nyugat.hu információja szerint a zöld-fehéreknél új játékosként Lengyel Dániel, Boros Tamás és Oross Márton is feltűnt, sőt, együtt tréningezett a többiekkel az egyetlen próbajátékos, Bajnok Attila is, a 19 éves szlovák utánpótlás-válogatott játékos Nyitráról érkezett

A csapat két olaszországi légióssal is tárgyalt. Horváth András érkezésére kevés az esély, az egykori soproni játékosért ugyanis 150 ezer eurót kér az olasz harmadosztályú Gallipoli. Nem tudni mennyi esély van arra, hogy Szombathelyre igazoljon Kenesei Krisztián, a Vasas által is hívott játékos jelenleg a Serie B-s Avellinót erősíti.

Elkészült a csapat nyári menetrendje is, az osztrák Hartberg és a cseh Sigma Olomuc mellett egy neves együttes is meccselhet a Haladással. A hírek szerint a klub vezetése az Ausztriában edzőtáborozó Arsenalt szeretné a Rohonci útra csábítani, a mérkőzésre július 22-én kerülne sor.

A Haladás edzőmérkőzései:
július 4.: SC Hartberg - Haladás 18.00
július 9.: Integrál DAC - Haladás 18.00
július 12.: Király-kupa
július 15.: Sigma Olomuc - Haladás 18.00
július 19.: Ajka - Haladás 11.00
július 22.: Haladás - Arsenal (?)