Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Chelsea korábbi vezetőedzője a következő szezonban új csapata szakvezetőjeként szeretne találkozni a pályán a londoniakkal.

"Remélem, összefutunk az új idényben a Bajnokok Ligájában, és ha ott leszek, át akarok gázolni rajtuk. Ezt üzenem" - nyilatkozta a portugál szakember.

"A Chelsea ugyanakkor örökké az életem része lesz, ma is a szívem egyik kis darabja. Öt hónapja jöttem el a klubtól, és azóta sem szóltam egy rossz szót senkiről. Továbbra is tartom a kapcsolatot a Chelsea-tulajdonos Roman Abramoviccsal és a klubigazgató Peter Kenyonnal" - tette hozzá Mourinho.

A 45 éves portugál edző - aki legnagyobb sikerét a Portóval érte el, miután 2004-ben Bajnokok Ligáját nyert az együttessel - nemrég azt nyilatkozta, hogy a legszívesebben Spanyolországban vagy Olaszországban edzősködne.

Forrás: Getty Images

A pénteki híradások szerint előbbi igazolódik be, miután a Real Madrid szerdai BL-búcsúját követően - a Marca című napilap információi szerint - a vezetőség bizalma megingott Bernd Schusterben, így Mourinho lehet a német tréner utóda.