Vágólapra másolva!
Edzőt vált a kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapat, amelynek vezetősége úgy döntött, hogy megválik az olasz Maurizio Trombettától.

Iuliu Muresan klubelnök közölte: szombatig megnevezik az új szakembert, akiről egyelőre csak annyit árult el, hogy külföldi és fiatal. Korábban Oleg Protaszov ukrán és Cristiano Bergodi olasz edzőt emlegette a román sajtó Trombetta lehetséges utódaként, legújabban viszont Paulo di Canio neve merült fel, akiről a tuttomercatoweb.com honlap azt írta, hogy érdeklődik iránta a CFR vezetősége.

A távozó Trombettának azt róják fel, hogy miközben legalább 20 olyan játékos található a CFR keretében, aki eleget tesz a román élvonal követelményeinek, folyamatosan csak 12-13 játékost szerepeltetett a bajnoki mérkőzéseken és a Bajnokok Ligájában egyaránt.

A kolozsvári csapat az idén először szerepelt a BL főtábláján. A nemzetközi mérkőzéseken a romániai csapat nem vallott szégyent, hiszen az AS Roma, a Chelsea és a Bordeaux ellenfeleként négy pontot gyűjtött. Nem bírta azonban mindkét fronton a küzdelmet, ugyanis a bajnokság őszi idényét csak az ötödik helyen zárta, hat ponttal az éllovas Dinamo Bucuresti mögött.