Vágólapra másolva!
A hírek szerint már gondolkodik a Juventus vezetősége azon, hogy kivel lehetne majd pótolni a 34 esztendős Alessandro del Pierót. Az olasz futballcsapat állítólag Antonio Cassanoóban látja a megoldást.

A Juventus hívei számára csapatuk jó szereplésében külön örömöt jelent, hogy a klub emblematikus figurájának tartott támadó, Alessandro del Piero remek formában futballozik: a csatár az előző idényben gólkirályi címet szerzett a Serie A-ban, és a jelenlegi pontvadászatban is kifejezetten eredményes.

A torinói sztár azonban már 34 esztendős is elmúlt, vagyis lassan eljön az az időszak, amikor a klub nem számíthat a csatárra, és az olasz lapok szerint a Juve vezetősége máris azon gondolkozik, hogy idővel kivel lehetne majd pótolni Del Pierót. Kevés olyan futballista akad, aki hasonló képességekkel és játékstílussal rendelkezik, ám a torinóiak állítólag úgy vélik, hogy megtalálták az ideális utódot, aki nem más, mint Antonio Cassano.

A Sampdoria futballistája az olasz labdarúgás egyik aktuális fenegyerekének számít, azonban tehetségét senki sem vitatja, és az utóbbi időben mintha megkomolyodott volna. Az elmúlt másfél évben a Sampban igazi vezéregyéniséggé vált, a jelenlegi pontvadászatban például eddig mindegyik bajnokin tagja volt a kezdő tizenegynek, és már öt találatnál jár.

Az AS Románál és a Real Madridnál is megfordult futballistát korábban többször kapcsolatba hozták az olasz klubfutball nagyágyúival, így a Juventusszal, de az utóbbi időben egyre gyakrabban merül fel a neve az Öreg Hölgy kapcsán.

Cassano ugyan a minap egy televíziós show-ban azt állította, hogy bár kedveli a Juvét, de egyelőre szó sincs róla, hogy Torinóba tartana (ráadásul félig viccesen azt is kijelentette, hogy számára északon túl hideg lenne), de ennek ellenére a talján sajtóban továbbra is tartja magát az a pletyka, hogy Cassano a Juventusban folytatja. A kérdés csak az, hogy mikor...

További átigazolási hírek:
A Bayern München középpályását, Bastian Schweinsteigert a Real Madrid is csábítja. A West Ham United csatára, Carlton Cole új, ötéves kontraktust írt alá klubjával.

Az Arsenal elefántcsontparti védőjét, Kolo Tourét a Manchester Cityvel hozták kapcsolatba. A Fiorentina argentin csatárát, Pablo Daniel Osvaldót az AS Roma szívesen szerződtetné.

A Fenerbahce angol származású focistáját, Colin Kazim-Richardsot a Sunderland vinné. Az Olympique Lyon kiszemeltje a Palermo fiatal dán védője, Simon Kjaer.

www.infosport-focivilag.hu