Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott ifjú tehetsége, Theo Walcott meglepődött azon, milyen fontos szerepet szánnak neki a 2010-es világbajnokság selejtezői során.

Az Arsenal 19 éves jobbszélsője egy ideje már tagja a válogatott keretnek, de igazán Fabio Capello alatt vált alapemberré, pedig olyan játékosokkal kellett megküzdenie a posztján, mint David Beckham vagy David Bentley.

Walcott az eddigi négy selejtezőmérkőzésen mindannyiszor kezdőként lépett pályára, ráadásul a Horvátország ellen idegenben aratott 4-1-es győzelem után, melyből egy mesterhármassal vette ki a részét, őt választották a mérkőzés legjobbjának.

"Nem számítottam rá, hogy akár egy selejtezőn is pályára lépek, azt hittem, nem vagyok olyan tehetséges. De a felkészülési mérkőzések során, úgy tűnik, megváltozott a kapitány véleménye. Soha nem voltam még olyan ideges, mint a horvátok elleni meccs első 15 percében, de most már egyre inkább a csapat tagjának érzem magam "- nyilatkozta a Daily Telegraph-nak Walcott.

A sikerek és az elismerő szavak ellenére Walcott két lábbal a földön jár és tudja, hogy még ennél is többet hozzá tud tenni csapata játékához. "Képtelenség minden meccsen jó játszani, de szerencsére kiváló edzőim vannak, akik nem akarják, hogy hamar kiégjek. Sokat kell még javítani a bal lábam technikáján, valamint a fejjátékomon is"- folytatta a támadó.

Walcott a Fener otthonában is beköszönthttp://www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20081021-bajnokok-ligaja-csoportkor-3-frodulo-keddi-jateknap.html?pIdx=3