Vágólapra másolva!
Az FC Internazionaléban jelenleg is klasszisok egész sora futballozik, de kétségtelen tény, hogy a rengeteg kiváló futballista közül a csapat svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic a legnagyobb sztár. A csatár alapembernek számít az együttesben José Mourinho irányítása alatt is: a mezőnyjátékosok közül ő az egyetlen, aki eddig mind a nyolc bajnoki mérkőzésen a kezdő tizenegyben szerepelt, és a teljesítményére sem lehet panasz, hiszen öt találatnál jár a Serie A-ban.

Ibra tavaly hosszabbította meg szerződését 2012-ig, ám a hírek szerint klubja máris új kontraktust ajánlott neki (sőt, egyes források úgy tudják, már meg is kötötték a szerződést), ami alapján a csatár a világ legjobban fizetett focistája lehet. Jelenleg ezért a titulusért a Manchester United portugál labdarúgója, Cristiano Ronaldo, illetve az AC Milan brazilja, Kaká "küzd", de ha a pletykák igazak, akkor Ibrahimovic mindkettejüket lepipálhatja. Az új szerződés alapján ugyanis évi 12 millió eurót kereshet, ami mintegy hárommillóval több a jelenlegi fizetésénél. Az Inter ezzel akarja megakadályozni, hogy valamelyik másik sztárklub elcsábítsa Milánóból a svéd támadót.

További átigazolási hírek
A Karlsruher SC kapusa, Markus Miller egy évvel meghosszabbította szerződését. A Hertha BSC szerb csatárát, Marko Pantelicet a Sampdoria szemelte ki. Az FC Schalke 04 csatára, Kevin Kuranyi iránt az AS Roma érdeklődik. A Blackburn Rovers kiszemeltje az RC Genk focistája, Eric Matoukou. A Newcastle United focistáját, Alan Smith a Hull City venné kölcsön. A Juventus FC kiszemeltje a Grémio fiatal középpályása, Magrao. Az RCD Espanyol a River Plate támadó középpályását, Diego Buonanottét szeretné megszerezni.

www.infosport-focivilag.hu