Vágólapra másolva!
Szerda este 20.15-kor a magyar labdarúgó-válogatott Stockholmban a svédekkel játszik világbajnoki selejtezőmérkőzést. A védő Juhász Roland csak arra koncentrál, hogy ne kapjon gólt a magyar együttes, de még inkább így van ezzel Babos Gábor, a válogatott kapusa, aki utolsó esélyének tekinti a kvalifikációs sorozatot azt illetően, hogy egyszer még focivébén szerepelhessen. Az Aranycsapat legendás hátvédje, Buzánszky Jenő Svédországban tekinti meg a meccset, és úgy véli: Erwin Koeman csapata számára már a döntetlen is kiváló eredmény lenne.

Az Aranycsapat legendás hátvédje, Buzánszky Jenő is elutazott a csapattal Svédországba.

Az egykori kiválóság szerint a döntetlen már jó eredmény lenne. Azt mondja, hogy jó lenne, ha magára találna a csapat, mert a dánok ellen elég vérszegény volt a csatárjátékunk. Erwin Koeman kezében jó helyen van a válogatottunk, és itt van már az ideje, hogy a magyar labdarúgás színvonala emelkedjen.


A magyar válogatott kapusa, Babos Gábor úgy véli: a svédek, mivel döntetlent játszottak az albánokkal, kettőzött erővel fognak ellenünk küzdeni. A NEC Nijmegen rutinos futballistája úgy érzi, ez az utolsó esélye, hogy kijusson egy világbajnokságra, azt viszont beismerte: "Nagyon nehéz lesz továbbjutni." Szeretné, ha a kapuja érintetlen maradna, mivel egy nagyon jó sorozat áll mögötte.


Juhász Roland
, a válogatott egyik legstabilabbnak tartott játékosa teljesen más mérkőzésre számít, mint a dánok ellen, hiszen az ellenfél két csatárral fog támadni. Az Anderlecht légiósa azt tartja a legfontosabbnak, hogy koncentráltan játsszon a csapat, mivel a svédeknél világklasszisok vannak, akik bármikor gólt lőhetnek.