Vágólapra másolva!
Amióta az arab tulajdonosok megvették a Manchester Cityt és az egyesület az átigazolási időszak utolsó perceiben csillagászati összegért szerződtette Robinhót, nap mint nap másik világklasszissal hozzák kapcsolatba a manchesteri gárdát. A legújabb híresztelések szerint a City azzal szeretne borsot törni városi riválisa, a Manchester United orra alá, hogy elcsábítja a Vörös Ördögök argentin támadóját, Carlos Tévezt - aki jelenleg csak kölcsönben szerepel a MU-ban.

A United tavaly nyáron igazolta le Tévezt a West Ham Unitedtől, és az ügylet meglehetősen bonyolult volt, mert a focista játékjoga az angol szokásokkal ellentétben nem valamelyik klubnál, hanem az MSI nevű cégnél van, amelynek vezetője, Kia Joorabchian egyben Tévez menedzsere is.

De az MSI érdekeltségi körébe tartozik a brazil Jó is, aki idén szerződött a Manchester Citybe, és a hírek szerint Joorabchian jó kapcsolatot ápol a City vezetőségében fontos szerepet játszó Gary Cookkal. Arról nem is beszélve, hogy az MSI számára ez a legfontosabb, hogy minél jobb üzletet kössenek, és minél több pénzt kapjanak Tévezért - márpedig ebből a szempontból a Manchester Citynél aligha találnak jobb partnert. Az angol pletykalapok szerint a City 30 millió fontot sem sajnálna az argentinért.

További átigazolási hírek
A Fiorentina támadóját, Riccardo Montolivót a West Ham Uniteddel hozták kapcsolatba. Az AC Milan érdeklődik az Olympique Lyon támadója, Karim Benzema iránt. A jelenleg klub nélküli görög középpályást, Szteliosz Jannakopuloszt a Hull City csábítja. Az RCD Espanyol hamarosan új szerződést ajánlhat kameruni kapusának, Idriss Kameninek.

www.infosport-focivilag.hu