Vágólapra másolva!
Az Újpest FC labdarúgócsapata vasárnap 17.30-kor a Kaposvár együttesét fogadja a Soproni Liga 8. fordulójában, ám a szurkolóknak érdemes lesz már korábban kilátogatniuk a Szusza Ferenc-stadionba, a lila-fehér klub ugyanis családbarát programokat szervez. Az összecsapás előtt, 16 órától öregfiúk-gálamérkőzést tekinthetnek meg a drukkerek, s szintén ezen a napon nyílik meg a stadion épületében a gárda hivatalos ajándékboltja.

A patinás fővárosi együttes ügyvezető igazgatója, Joe Böröcz az Újpest hivatalos honlapján beszélt a vasárnapi programokról:

"Két héttel ezelőtt az Újpest FC a 2723. első osztályú bajnoki találkozót ünnepelte a Szusza Ferenc-stadionban, s ez klubtörténeti alkalom volt, amely igazán alkalmas arra, hogy a klub együtt ünnepeljen szurkolóival. Vasárnap Újpesten ismét jelentős események történnek majd, a programok jóval a kezdő sípszó előtt elkezdődnek."

"A stadion kapui szokás szerint két órával a kezdés előtt nyitnak, és érdemes lesz korábban jönni, hiszen szurkolóink 16 órától egy öregfiúk-meccset tekinthetnek meg. Azok lépnek majd pályára, akik tagjai voltak az 1990-es vagy 1998-as bajnokcsapatunknak, a két edző Nagy László és Várhidi Péter lesznek. Nem csak az öregfiúkkal lehet majd találkozni, hanem a mostani csapatból Tisza Tiborral és Korcsmár Zsolttal is, akik az új Újpest FC-shopnál várják a szurkolókat, hogy igény szerint emléktárgyakat dedikáljanak és beszélgessenek a szurkolókkal. Az új ajándékbolt a mérkőzés napján a kapunyitástól a mérkőzés befejezése utáni egy óráig tart nyitva."

Az együttes drukkerei Újpest-mezekre licitálhattak, a nyertesek - akiknek a pályán adják át a mezeket - a klub VIP-vendégeiként vehetnek részt a mérkőzésen. A licitáláson győztes szurkolókat várják a meccs utáni ankétra is, ahol találkozhatnak és beszélgethetnek az együttes mostani és korábbi futballistáival is.