Vágólapra másolva!
 

A West Bromwich Albion 4,1 millió eurót fizetett a Liverpool FC kapusáért, Scott Carsonért. A Stoke City új klubrekordot állított fel azzal, hogy 6,9 millió euróért megvette a Reading FC csatárát, Dave Kitsont. A Toulouse FC leigazolta az FC Schalke 04 dán csatárát, Sören Larsent. A Borussia Mönchengladbach portugál védője, Zé António a Racing Santanderbe szerződött.

A Lazio hátvédje, Luciano Zauri a Fiorentinában folytatja pályafutását. Az OGC Nice elefántcsontparti támadója, Bakary Koné tízmillió euróért az Olympique Marseille-be igazolt. A chilei Audax Italiano középpályása, Carlos Villanueva a Blackburn Roversbe tart. A VfB Stuttgart portugál csapatkapitánya, Fernando Meira távozik az egyesülettől.

A Chelsea FC állítólag 100 millió eurót sem sajnálna az AC Milan brazil sztárjáért, Kakáért. A Real Zaragoza brazil középpályása, Matuzalem a Lazióban képzeli el a folytatást. Az AS Roma fiatal portugál balhátvédje, Antunes kölcsönbe a Leccébe került. Az FC Internazionale legújabb kiszemeltje az Udinese svájci középpályása, Gökhan Inler.

www.infosport-focivilag.hu