Vágólapra másolva!
A Vasas Futball Kft. többségi tulajdonosa, Jámbor János, hosszas mérlegelés után azt a döntést hozta, hogy legkésőbb 2008. december 31-vel eladásra kínálja az első csapatot működtető gazdasági társaságban meglévő üzletrészét.

A Vasas honlapján megjelent hír szerint Jámbor János az új partner megtalálásáig a társaság működését továbbra is biztosítja, a folyamatos és kiszámítható sportszakmai tevékenység fenntartása érdekében.

A sportvezető döntését azzal indokolta, hogy az elmúlt időben a sajtó és a szurkolók többsége koncepciótlan működéssel vádolta, valamint őt hibáztatta a csapat középszerű szerepléséért.

Markovits László ügyvezető elnök a közleményhez röviden a következőket fűzte hozzá:

"Nagyon sajnálom Jámbor János úr döntését, de az elmúlt időszak történéseit figyelembe véve meg is tudom érteni azt. Az egyesület nevében ezúton is nagyon köszönöm az elmúlt 5 évben nyújtott támogatását, ami biztosította a felnőtt csapatunk szilárd anyagi hátterét, tartozás nélküli működését. A jövővel kapcsolatban még nagyon korai bármit is mondani, természetesen azon leszünk, hogy a legjobb megoldást minél hamarabb megtaláljuk, ehhez pedig biztosíték számomra Jámbor János úr nagyon korrekt hozzáállása."