Vágólapra másolva!
Azok után, hogy Halmosi Péter 2,5 millió fontért elhagyta a másodosztályú Plymouth Argyle labdarúgócsapatát, s a Hull Cityhez szerződött, elképzelhető, Tímár Krisztián sem marad jelenlegi klubjában. A közönségkedvenc védő - akit a szurkolók csapatkapitányként szeretnének látni - ugyanis a Charlton Athletic együttesének elsőszámú jelöltje.

Angol lapinformációk szerint a Charlton Athletic együttese Tímár Krisztiánnal szeretné megerősíteni védelmét. A szintén másodosztályú Plymouth Argyle légiósát még egyéves szerződés köti jelenlegi klubjához, ám a Charlton menedzsere, Alan Pardew arra is hajlandó lenne, hogy kivásárolja a magyar labdarúgót.

Miután a Plymouth egyik kulcsjátékosát, Halmosi Pétert már elveszítette (a középpályás 2,5 millió fontért az élvonalba feljutott Hull Cityhez igazolt), Paul Sturrock edző nem szívesen válna meg Tímártól, aki várhatóan a csapatkapitányi posztot is megkapja.

A szurkolók ugyanis szavazhattak arról, melyik kedvencen látnák szívesen a karszalagot a 2008-20098-es évadban, s Tímár a voksok 73 százalékát begyűjtötte.

Tímár 2007. májusában kölcsönbe érkezett a Plymouthhoz a Ferencvárostól, ám három hónap után 75 ezer fontért végleg megvásárolta az angol kiscsapat.