Vágólapra másolva!
 

A VfB Stuttgart svéd támadója, Pontus Farnerud a dán Bröndby IF-be igazolt. Az Arminia Bielefeld megszerezte az MSV Duisburg focistáját, Michael Lameyt. A Reggina veterán csatára, Nicola Amoruso a Torinóba szerződött. A Werder Bremen horvát támadója, Ivan Klasnic az FC Nantes-be igazolt.

Az AS Roma érdeklődik az FC Internazionale argentin csatára, Hernán Crespo iránt. Az AS Saint-Etienne kölcsönvette az FC Porto középpályását, Paulo Machadót. Az Everton FC csatárát, Andy Johnsont a Wigan Athletic szemelte ki. A Birmingham City svéd középpályása, Sebastian Larsson iránt a Blackburn Rovers érdeklődik.

A Real Betis bejelentkezett a Charlton Athletic algériai védőjéért, Madzsid Bugerráért. A TSG Hoffenheim cáfolta, hogy ajánlatot tett volna a Betis brazil csatáráért, Rafael Sóbisért. A Marca értesülései szerint Robinho ügynöke a Chelsea FC-vel tárgyal. A Girondins Bordeaux brazil focistája, Wendel két évvel meghosszabbította szerződését. A VfB Stuttgart középpályása, Sami Khedira 2011-ig meghosszabbította szerződését.

www.infosport-focivilag.hu