Vágólapra másolva!
Egyenesen "vészjóslónak" minősítette egy múlt heti orvosi jelentés Ronaldinho fizikai állapotát. Az FC Barcelona korábbi ünnepelt brazil sztárjáról, aki - hivatalosan sérülés miatt - hetek óta nem játszik, egy magánklinika vizsgálata állapította meg, hogy "állapota sokkal rosszabb, mint azt az emberek gondolják" - írta az Adn nevű újság.

A lap szerint Ronaldinho kondíciója aggodalomra ad okot, és lehetetlenné teszi számára, hogy magas színvonalon futballozzon.

A jelentés erőteljesen csökkentheti a brazil klasszis piaci értékét, és egyértelműen rontja esélyeit a klubváltást illetően is.

Néhány hét óta arról forogtak közszájon információk, hogy a megannyi kérő közül az AC Milan lehet a befutó, és szerződtetheti Ronaldinhót, csakhogy legutóbb már a játékos Milánóba jövetelének egyik legfőbb szorgalmazója, az olasz klub politikus elnök-tulajdonosa, Silvio Berlusconi visszakozott, immár kétségeinek adva hangot, hogy valóban hasznos lenne-e Ronaldinho a milánói alakulat számára.

Forrás: EPA

Egy 15 hónappal ezelőtti kép, amikor Ronaldinhót még csak a pocakja miatt "zrikálták"

A bajnok Real Madrid erősítésen töri a fejét: a friss bajnokcsapatban folytathatja évi nettó ötmillió eurós fizetésért David Villa, az idei spanyol futballkupában győztes, ám a bajnokságban a kiesés szélére sodródott, amellett anyagi csőd is fenyegette Valencia egyik legjobbja - értesült a madridi Marca.

A sportnapilap internetes oldalán azt írta, hogy a királyi gárda klubvezetése - az aláírásért cserébe - öt évre szóló szerződést ajánl a 26 éves csatárnak, aki a Real anyagilag leginkább megbecsült sztárjainak, a csapatkapitány Raúlnak és a kapusklasszis Iker Casillasnak a kategóriájába kerülne. A kínált summa csaknem háromszorosa annak, amennyit Villa keres az asturiai együttesnél, jóllehet a kétmillióhoz közelítő javadalmazásával is a Valencia legjobban fizetett csillagai közé tartozik.

A Marca úgy tudja, hogy a két klub között már meg is kezdődtek a tárgyalások Villa átigazolása ügyében, és a licit igen magasról indul, mivel a Valencia 35 millió eurós lelépési díjat szabott a támadó elengedése fejében.

S hogy mi várható a szerdai Real-Barcán? Lapozzon, és megtudja!