Vágólapra másolva!

Futballistát vegyenek! - Eto'o, Ronaldinho

 

A Tottenham Hotspur kiszemeltje a Getafe CF középpályása, Estebán Granero. A Karlsruher SC érdeklődik a másodosztályú FSV Mainz középpályása, Markus Feulner iránt.

A Lazio veterán kapusa, Marco Ballotta egy évvel meghosszabbította szerződését. A Juventus FC állítólag Raffaele Palladinót ajánlotta fel cserébe a Napolinak Marek Hamsikért.

A Lazio kiszemeltje a másodosztályú Triestina uruguayi csatára, Pablo Granoche. A Real Madrid középpályása, Guti 2011-ig meghosszabbította kontraktusát.

A Fenerbahce SK állítólag bejelentkezett az FC Barcelona kameruni csatáráért, Samuel Eto'óért. A Chelsea FC a Valencia CF támadójával, David Villával erősítene. Az RCD Mallorca védője, Iván Ramis 2011-ig aláírt klubjához.

Az olasz klub és a futballista menedzserének bejelentése szerint Ronaldinho az alapvető kérdésekben megállapodott az AC Milannal, amely most tárgyalásokat kezd az átigazolásáról a brazil klasszis jelenlegi egyesületével, az FC Barcelonával - jelentette az MTI. "Alapjában véve megegyeztek egymással" - mondta Ronaldinho testvére, egyben menedzsere, Roberto de Assis. Szavait Adriano Galliani, a milánóiak alelnöke is megerősítette.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a futballista 2012-ig kötelezi majd el magát az olasz sztárcsapathoz, ahol évi 8 millió euró lesz a fizetése. Pénteken az olasz újság arról számolt be, hogy a katalánok elengedik a játékost. A 28 éves Ronaldinho az elmúlt hónapokban sérülésekkel és formahanyatlással küszködött Barcelonában, és már hosszú ideje rebesgetik, hogy Olaszországba igazol.

www.infosport-focivilag.hu