Vágólapra másolva!
Marcio Braga, a Flamengo labdarúgócsapatának az elnöke azt mondta, tárt karokkal fogadná Ronaldót, ha a műtétje után lábadozó futballklasszis hazatérne, és a brazil klubban gyűjtene erőt a visszatéréséhez.

"Már megtettük neki a javaslatunkat, ha nálunk akarja összeszedni magát, akármikor jöhet. Fantasztikus lenne, ha csatlakozna hozzánk" - nyilatkozta a Genfben tartózkodó Marcio Braga, hozzátéve, hogy a labda most már Ronaldo térfelén van.

Jelezte azt is, hogy továbbra is áll korábbi ígéretük, amely szerint a Flamengo örömmel szerződteti a világbajnok, korábbi aranylabdás támadót, aki 15 góljával a vb-k történetének legeredményesebb játékosa.

Az AC Milan csatára viszont - az elnök tudomása szerint - jelenleg még inkább az olaszországi kontraktusának meghosszabbításával van elfoglalva. Kérdés, dűlőre jut-e a milánóiakkal az új helyzetben, amely azzal állt elő, hogy Ronaldo két hete, a Livorno elleni bajnokin súlyos sérülést szenvedett, bal térdében elszakadt egy ínszalag, minek következtében veszélybe került labdarúgókarrierje.

Az operáció sikerült ugyan, ám kérdéses, hogy teljes felépülése után, ami akár 8-9 hónapig is eltarthat, kész és egyáltalán képes lesz-e az újrakezdésre.

A 31 éves játékos egyelőre nem döntött, nyilván azon is múlik a futballjövője, hogy megegyezik-e a Milannal, s marad az olasz élcsapatnál, avagy elfogadja például a Flamengo ajánlatát.