Vágólapra másolva!
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid 42 millió eurós ajánlatot tett a Chelsea labdarúgócsapatának két sztárjáért, a német Michael Ballackért és a holland Arjen Robbenért. 

A Cadena SER rádió, illetve az AS és a Marca című újságok úgy tudják, a spanyol bajnok Real vezetői a holland szélsőt öt, míg a német irányítót három évre szeretnék szerződtetni. A két klub egyelőre nem erősítette meg a média információit.

"Ez nagyszerű hír lenne a számunkra" - kommentálta röviden a híreszteléseket a spanyol állami rádiónak Bernd Schuster, a jelenleg oroszországi tornán szereplő madridiak vezetőedzője. "Mindenesetre remélhetőleg néhány napon belül bejelenthetjük egy, vagy két sztárjátékos érkezését."

A spanyol klub már hosszú hetek óta élénk tárgyalásokat folytat a Chelsea-vel Robben megszerzéséről, ugyanakkor Ballack iránti érdeklődésről eddig nem lehetett hallani.

Ramón Calderón klubelnök szerdán a Marca című lapban kijelentette: Ballack semmiképpen sem szerződhet Madridba.

"Ballack már 32 éves elmúlt, a Realnak nincs olyan futballistára szüksége, aki innen szeretne visszavonulni és úgy gondolja, előtte még keres egy kis pénzt" - mondta a sportvezető a valóságban 30 éves német játékosról.