Vágólapra másolva!
Véget érni látszik Antonio Cassano kálváriája: spanyol sajtóértesülés szerint a Real Madrid "kiátkozott" olasz labdarúgója a Premier League-ben folytatja pályafutását.

Az El Mundo Deportivo című sportnapilap úgy tudja, hogy játékos a Bolton vagy a West Ham együttesét erősíti a következő idényben. Az újság azt írta, hogy a szigetországiak csak kölcsönbe igazolnák le a csatárt, a madridiak viszont végleg meg akarnak szabadulni tőle. Tovább nehezíti az tárgyalásokat, hogy Cassano fizetése évi 4,5 millió euró volt, ennyi pénzt azonban egyik klub sem hajlandó, illetve tud adni neki.

A támadó, aki tavaly januárban szerződött Madridba, októberben összeveszett Fabio Capello vezetőedzővel és ezt követően alig kapott játéklehetőséget a fővárosiaknál, majd el is akarták adni.

A csatár nem vett részt a bajnoki cím elnyerése után rendezett fiesztán, és az ausztriai edzőtáborba sem vitték el. Jelenleg magányosan tréningezik Madridban és várja a kérőket. Korábban az AC Milan és az SSC Napoli közölte: Cassanóra nincs szükségük.