Vágólapra másolva!
Az internetes sportfogadásokkal foglalkozó Interwetten kiemelt szponzora lett a bajnoki címvédő DVSC-TEVA és az NB II-ből ismét élvonalba vágyó Ferencváros labdarúgócsapatának.

"A debreceniek támogatása értelemszerű, hiszen sorozatban háromszor bizonyultak a legjobb magyar csapatnak, ráadásul Bajnokok Ligája-szereplésük révén nemzetközileg is hirdethetjük cégünket rajtuk keresztül. A Ferencváros pedig a legnépszerűbb magyar klub, s reményeink szerint segítségünkkel kilábal a mostani nehézségekből és visszajut az élvonalba" - mondta a Hungaroringen tartott sajtótájékoztatón Thomas Gaubek, az Interwetten osztrák vezérigazgatója.

Arra a kérdésre azonban egyik fél sem kívánt válaszolni, hogy mekkora összegű támogatást nyújt az Interwetten az egyéves együttműködés folyamán. Azt viszont Szilágyi Sándor debreceni cégvezető elárulta, a csapatnak kiemelt szponzora lett és jelentős támogatást nyújt az Interwetten, melyért cserébe a mezen jelenik meg a cég emblémája.

"Minden segítség jól jön és ez talán az első lépés, hogy a Ferencváros elinduljon a helyes úton, amely az őt megillető helyre vezet" - mondta Tepszics Ignác, a zöld-fehérek sportigazgatója.

Az esemény apropóját és helyszínét a Hungaroringen 15 órakor kezdődő Renault World Series verseny szolgáltatta, ugyanis ebben a sorozatban saját csapata van az 1990-ben alapított cégnek, amely egyike a világ vezető sportfogadási szolgáltatóinak.