Vágólapra másolva!
A Feyenoord futballistáját, Royston Drenthét a West Ham United és a Sunderland AFC is vinné. A Chelsea FC holland védője, Khalid Boulahrouz a Sevilla FC-ben köthet ki.

A Middlesbrough FC a spanyol Levante UD ír balhátvédjével, Ian Harte-tal erősítene. A Sampdoria középpályását, Gennaro Delvecchiót a Celtic FC szeretné leigazolni.

Az Olympique Lyon támadóját, Sylvain Wiltord-t egykori klubja, a Stade Rennes csábítja. A VfL Wolfsburg holland védője, Kevin Hofland hazatérthet a Feyenoordba. A Werder Bremen Argentínából erősíthet, kiszemeltjei között van a San Lorenzo támadója, Iván Lavezzi, illetve a Vélez Sarsfield csatára, Mauro Zárate.

Az Atalanta középpályását, Cristiano Donit a Parma FC szeretné megszerezni. A Sampdoria csatára, Fabio Bazzani a Bresciába tart. A Tottenham Hotspur koreai védője, Lee Young Pyo iránt az Udinese érdeklődik. Az AS Monaco cseh csatára, Jan Koller cáfolta, hogy tárgyalásba állna a Reading FC-vel.

Az RCD Espanyol játékmestere, Iván de la Pena 2009-ig meghosszabbította szerződését. A VfL Bochum új szerzeménye a Livorno középpályása, Marc Pfertzel.

www.global-soccer.eu