Vágólapra másolva!
A Bolton Wanderers szenegáli támadója, El Hadji Diouf a nyáron valószínűleg távozik a klubtól. A Middlesbrough FC ausztrál csatárát, Mark Vidukát a Newcastle United vinné.

Az AS Nancy védőjét, Pape Diakhaté iránt a Girondins Bordeaux érdeklődik. A VfL Bochum 2010-ig meghosszabbította védőjének, Philip Bönignek a szerződését. A Borussia Mönchengladbach leigazolta a Wacker Burghausen kapusát, Uwe Gospodareket.

A Borussia Dortmund védője, Markus Brzenska új kontraktust írt alá, amely 2011-ig köti a klubhoz. Az FSV Mainz egyiptomi csatárát, Mohamed Zidant többek között a Hertha BSC, a Hamburger SV és a VfB Stuttgart is szeretné megszerezni.

Olasz lapértesülések szerint az FC Internazionale megegyezett a Cagliari hondurasi csatárával, David Suazóval. A Wigan Athletic szabadlistára tette védőjét, David Unsworthöt, akinek tizenegyesgólja a bennmaradást jelentette a klubnak.

Az Eintracht Frankfurt középpályását, Albert Streitet a Hamburger SV és az FC Schalke 04 is leigazolná. A Paris Saint-Germaint a Chelsea FC francia középpályásával, Claude Makelelével hozták kapcsolatba. A Villarreal CF érdeklődik a Bayern München perui csatára, Claudio Pizarro iránt.

www.global-soccer.eu