Vágólapra másolva!
Amíg a válogatott futballisták az Európa-bajnoki selejtezőkön és barátságos mérkőzéseken vesznek részt, addig Ronaldo, az AC Milan brazil játékosa fizikai edzésekkel készül.

A télen a Real Madridtól szerződtetett világbajnok támadó 30 méteren mindenkit megvert a gárda edzőtáborában. Ez azért is érdekes, mert a spanyol fővárosban gyakran gúnyolták kisebb túlsúlya és az ebből fakadó "lassúsága" miatt. A felmérésen a második helyet Filippo Inzgahi szerezte meg, míg a harmadik a brazil Serginho lett.

Paolo Maldini viszont nem teljesen a régi, hiszen már csak heti egy mérkőzést vállalhat. Marc Martens, a védő belga orvosa szerint a 38 éves játékos térde már nem bírná, ha egy héten belül két találkozón lépne pályára.

A milánóiaknak ráadásul szombat-kedd ritmusban most két rendkívül fontos mérkőzésük lesz: először a bajnokságban az AS Roma otthonába látogatnak, míg három nappal később a Bayern Münchent fogadják a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

"Igazság szerint mindkét összecsapáson játszani akarok, de az orvos azt mondta, hogy erről ne is álmodjak" - mondta Maldini a klub honlapján.

A "futóverseny" alatt Ronaldo csapattársai meccset nyertek a válogatottal, Brazília ugyanis Vagner Love 17. percben szerzett találatával egygólos győzelmet aratott Ghána együttese felett Stockholmban. Az afrikai gárda Haminu Dramani kiállítása miatt a 77. perctől emberhátrányban játszott.