Vágólapra másolva!

Megkéselte a taxis az autóját összehányó kínai focistákat

A helyi rendőrség Senjangban őrizetbe vett egy taxisofőrt, aki megkéselt két kínai élvonalbeli futballistát, mert azok nem akarták kitakarítani az autóját.

A Hsziamen együttesében szereplő Vang Lin és a volt válogatott Cao Csen éjszakai mulatozásuk után beszálltak a taxiba, majd összehányták az autót, de nem voltak hajlandóak eltüntetni a hátrahagyott piszkot. A sofőr mérgében kést rántott és összeszurkálta a játékosokat.

Vang Lin sebeit több öltéssel varrták össze, míg Cao Csen csak könnyebben sérült meg. Szeptemberben hét, illetve öt évre ítélték azt a két férfit, aki késsel sebesítette meg a labdarúgó-válogatott volt csatárát, Csen Jung-csiangot.

A tettesek Sencsen városában 2005-ben támadták meg a futballistát egy vendéglőben. A két férfi egy vitát, majd az étterem előtti dulakodást követően szurkálta meg Csent, aki a fején, a hátán és a bal karján sérült meg.

Tavaly októberben a Dalian Shide középpályását, Csüan Lejt sebezték csaknem halálra késes támadói, és szintén csoportosan estek neki illetve szurkálták meg Csen volt csapattársát, Lu Po-fejt is a múlt év szeptemberében.