Vágólapra másolva!
Német lapértesülések szerint a 10 éve Bajnokok Ligája-győztes Borussia Dortmund labdarúgócsapata érdeklődik Hajnal Tamás, a Kalsruhe SC magyar válogatott játékmestere iránt.

Michael Zorc, a Dortmund sportigazgatója sem elismerni, sem cáfolni nem akarta az információt. "Ő egy érdekes ember!" - mondta szűkszavúan.

A Kicker sportnapilap úgy tudja, Zorc a KSC-ből Hajnal mellett Maik Franzot és Andreas Görlitzet is szívesen látná a sárga-fekete csapatában.

Hajnal szerződése tartalmaz egy záradékot, mely szerint 2008 nyarán 1,25 millió euróért eligazolhat a magyar klasszis.

Edmund Becker, a karlsruheiek trénere egy hete úgy nyilatkozott, attól fél, hogy a csapat legjobbjait megkörnyékezik más klubok, ezért kijelentette: rendkívül fontos lenne, hogy az egyesület vezetői minél hamarabb meghosszabbítsák a kulcsemberek szerződéseit.

A Bundesliga pontvadászatában egy fordulóval a téli szünet előtt a Kalsruhe 27 ponttal a hatodik, míg a Borussia Dortmund 21 ponttal a kilencedik helyen áll.

Az 1996-1997-es BL-döntőn történt:
Borussia Dortmund - Juventus FC 3-1 (2-0)
1997. május 28., München, Olympia stadion, 59 000 néző
vezette: Puhl (magyar).
Borussia Dortmund: Klos - Kohler, Sammer, Kree, Reuter, Lambert, Möller (Zorc, 89.), Paulo Sousa, Heinrich, Riedle (Herrlich, 67.), Chapuisat (Ricken, 70.). Edző: Hitzfeld.
Juventus FC: Peruzzi - Porrini (Del Piero, 46.), Ferrara, Montero, Iuliano, Di Livio, Deschamps, Zidane, Jugovics, Vieri (N. Amoruso, 71.), Boksic (Tacchinardi, 87.). Edző: Lippi.
gól: Riedle (29., 34.), Ricken (71.), illetve Del Piero (65.).