Vágólapra másolva!
A Debrecen 3-0-ra nyert az Újpest ellen a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének az első mérkőzésén, így kedvező helyzetből várhatja a visszavágót. A Zalaegerszeg 2-0-ra diadalmaskodott Rákospalotán, míg a Győr döntetlent ért el Székesfehérváron.

A Debrecen-Újpest rangadó után a dvsc.hu idézte a két csapat trénerét. Miroslav Beránek, a Loki mestere így fogalmazott: "Az elképzelésünk szerint játszott a csapat, kis szerencsével nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna."

Urbányi István, a lilák szakvezetője ekképp vélekedett a találkozóról: "Az ismert problémák miatt nem mi voltunk a találkozó esélyesei. A mérkőzés elérte célját, fiatal játékosaink kipróbálhatták magukat az ország egyik legjobb csapatával szemben."

Ligakupa, negyeddöntő, 1. mérkőzések:
DVSC-TEVA - Újpest FC 3-0
Debrecen, 1500 néző
v.: Fábián (Varga, Márkus)
Debrecen: Csernyánszki - Bernáth, Mészáros N., Szűcs, Takács - Dombi (Rezes, 79.), Vukmir (Sándor, 68.), Kiss Z., Czvitkovics - Kouemaha, Rudolf (Kerekes, 58.).
Újpest: Dombai (Kurucz, 20.) - Kiss Z., Bisoye, Dvorschák, Mészáros M. - Nagy O., Ogbodo, Theobald (Foxi, 59.), Kvon (Korcsmár, 72.) - Dourandi, Kovács Z.
gól: Czvitkovics (30.), Kerekes (78.), Kouemaha (92.)
sárga lap: Rudolf (37.), Dombi (72.), Sándor (83.), illetve Ogbodo (52.)
kiállítva: Kiss Z. (81.)

Fehérvár FC - Győri ETO 1-1 (0-0)
gól:
Sitku (64.), illetve Tokody (82.)

REAC - ZTE FC 0-2 (0-1)
gól:
Pekic (27.), Botis (71.)

kedden játszották:
FC Tatabánya - Diósgyőri VTK 1-2

A visszavágókat október 27-én rendezik.