Vágólapra másolva!
Menesztették Quique Sanchez Florest, a Valencia labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A trénernek a Sevilla elleni vasárnapi, 3-0-ra elveszített rangadót követően köszönték meg munkáját. A szakember 2005 májusában vette át a gárda irányítását, de nem tudott komolyabb sikereket felmutatni. Az együttest a tartalékcsapatnál dolgozó Oscar Fernandez veszi át.

Fernandez feladata már csak azért sem lesz könnyű, mert a csapat szerdán a Real Madridot fogadja a Primera División hétközi, 10. fordulójában.

A spanyol sajtó szerint a kispadra esélyes a Chelsea egykori trénere, Jose Mourinho is, aki ugyan azt nyilatkozta, egyelőre pihenni szeretne, ám a jól értesültek szerint ügynöke már tárgyalt Juan Solerrel, a Valencia elnökével.

A Valencia immáron a harmadik spanyol klub, amely edzőt váltott: először a Levante szakvezetőjét, Abel Resinót menesztették, helyére Gianni De Blasi érkezett, míg a Sevilla mestere, Juande Ramos szombaton mondott le (s igazolt a Tottenhamhez), az árva kispadra végül Manolo Jimenez ült le.