Vágólapra másolva!
Edzője szerint Gera Zoltánon egyáltalán nem érződik, hogy megzavarnák őt a vele kapcsolatos átigazolási hírek. Tony Mowbray, a WBA szakvezetője kijelentette: a sok találgatás ellenére a magyar játékos hozzáállását nem érheti panasz.

A menedzser kiemelte, hogy Gera megfelelően végzi a feladatát a klubnál, keményen dolgozik, legutóbb például tevékeny részese volt annak, hogy csapata fordítani tudott a hajrában a Luton ellen. Hozzátette, mindez azért dicséretes, mert sok játékos fejében zavart okoz, ha folymatosan a távozásáról cikkeznek.

Mint ismert, Gerát napról napra egyre erőteljesebben hozzák hírbe a Middlesbrough-val, ám még mindig kérdéses, hogy a magyar játékos klubot vált-e, a helyzet ugyanis tovább bonyolódhat. A WBA ügyeiben általában jól tájékozott Express and Star szerint a klub Garry O'Connort nézte ki magának, a Lokomotiv Moszkva skót csatárának leigazolása pedig Gera sorsát is befolyásolhatja. Érkezésével a WBA ugyanis könnyebben válna meg Nathan Ellingtontól, a Wigannel hírbehozott támadó értékesítése után viszont nem kizárt, hogy már nem lenne olyan égető szükség a Geráért kapott pénzre is.

Amennyiben azonban a WBA menedzsere még nem tett le két korábbi játékosának, a Hibernian védőinek leigazolásáról - akiktől csak komoly pénzért válna meg a skót klub -, akkor alighanem a magyar játékost is áruba kellene bocsátania.